Prohlášení o ochraně osobních dat

Prohlášení o ochraně osobních dat

Ochrana osobních údajů

Bezpečný nákup bytového textilu a oblečení - Obchodní sdělení - Kodex ochrany osobních údajů internetového obchodu

Bezpečný nákup bytového textilu a oblečení

Internetový obchod s oblečením a textilem XCENA.cz a jeho provozovatel Vematex s.r.o, si váží důvěry zákazníků. Zavazuje se, že bude chránit osobní údaje klientů v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.

Osobní údaje, které zákazník poskytne v procesu nákupu jsou považovány za přísně důvěrné a jsou použity pouze pro úspěšné dokončení objednávky, komunikaci a případné zasílání obchodních sdělení. Provozovatel neposkytuje osobní údaje zákazníků dalším stranám. Nezbytné dílčí údaje jsou poskytované pouze přepravním společnostem pro zajištění přepravy zboží.

Na základě písemné žádosti zákazníka jsou jeho osobní údaje vymazány a Vematex s.r.o. je dále nijak nezpracovává.


Obchodní sdělení

Zasílání obchodních sdělení, akčních nabídek a novinek e-mailem probíhá pouze na základě dobrovolného souhlasu zákazníka. Možnost zasílání novinek si zákazník volí v rámci průběhu registrace. Další možností je přihlášení k odběru pomocí e-mailu, který zákazník dobrovolně provozovateli e-shopu odešle. Odběr novinek lze kdykoli zrušit.


Kodex ochrany osobních údajů internetového obchodu XCENA.cz

  • Získané osobní údaje a informace používat zodpovědně a výhradně jen pro poskytování kvalitních zákaznických služeb.
  • Zajišťovat zákazníkům ochranu soukromí pomocí vysokého standardu technického zabezpečení jejich údajů.
  • Zákazníkům vždy nabízet možnost dobrovolné volby při sdělování osobních informací.
  • Osobní údaje shromažďovat jen etickými a naprosto transparentními metodami.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení